Årets barneprogram er klart!

Vi er stolte av å presentere årets barneprogram. Og det beste av alt: hele programmet er GRATIS FOR ALLE! Velkommen til folkefest på Positive Døgn 15. juni.

Rasmus og Verdens Beste Band, Bluey og Bingo, Tryllekunstneren Hans Henrik, Klovnene Abby, Tonetten, Cathrine og Krølle, åpen Kraftlab og mye mer!

Rasmus og Verdens Beste Band

«… kanskje det beste som har skjedd i norsk musikk for barn siden Knutsen og Ludvigsen» 

- Den kulturelle Skolesekken, Viken 

Rasmus og Verdens Beste Band har underholdt små og store siden 2007, turnert land og strand, mottatt fire Spellemannspriser, Kardemommestipend, Teskjekjerringprisen og laget musikken til NRK Supers populære serie om «Kosinus». 

Trondheimsbandet er kjent for å kombinere fengende popmusikk og morsomme tekster med dypt alvor, samt å begeistre både barn og voksne på konsertene sine med humor og musisering i toppklasse! De spiller like gjerne dypt alvorlig sanger om Gutten på stranda og Verdens fineste katt, som slagerne Puppan te pappa og Daniel datt i do.  

Bandet har samarbeidet med produsentlegender som Kåre Vestrheim og Yngve L. Sætre og på det siste prisbelønnede albumet TUNGA PÅ GJERDET (2022) var Christine Sandtorv gjestevokalist. Utgivelsen var bandets sjette barneplate! 

Nå er bandet snart klar med en flunkende ny singel. «Om igjen» kommer i mai og er et samarbeid med Trondheim Renholdsverk i forbindelse med Verdens miljødag. 

Rasmus og Verdens Beste Band består av Kriss Stemland, Morten Berger Stai, Stian Lundberg og Rasmus Rohde. Musikerne har bakgrunn fra «Jazzlinja» ved NTNU, og spiller i et utall andre band og konstellasjoner. 

Vi gleder oss til en minnerik konsert på Positive Døgn 15. juni!

 

Bluey og Bingo

 

Tryllekunstneren Hans Henrik

 

Klovnene Abby, Tonetten, Cathrine og Krølle

Forrige
Forrige

NYHET! Ungdomsprogram

Neste
Neste

Artistslipp 2024: Ocean Of Lotion